Τηλεσκοπικό σύστημα για συρόμενες γκαραζόπορτες

συρόμενες_τηλεσκοπικές_πόρτεςFA083
συρόμενες_τηλεσκοπικές_πόρτες
telescopic_-system_-brochure.pdf
telescopic_technical_manual
έξτρα_παρελκόμενα_τηλεσκοπικού_συστήματος
Περιγραφή

Τηλεσκοπικό σύστημα για συρόμενες γκαραζόπορτες

Το τηλεσκοπικό σύστημα TELES είναι ένα πρωτοποριακό Ιταλικό μηχανικό σύστημα το οποίο πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας. Είναι πιστοποιημένο και υποστηρίζεται πλήρως σε ανταλλακτικά. Το σύστημα αυτό είναι απαραίτητο για τη συγκράτηση και το σωστό βηματισμό δύο συρόμενων πορτών ώστε να μαζευτούν στο μισό χώρο απ'ότι είναι το άνοιγμα διέλευσης. Π.χ εάν έχουμε άνοιγμα διέλευσης 4,0μ τότε με το σύστημα αυτό, δεν απαιτούνται άλλα 4,0 μέτρα για να συρθεί η γκαραζόπορτα. Κατασκευάζονται 2 πόρτες οι οποίες μαζεύονται σε σταθερό σημείο (αποθήκη) μήκους 2,35μ.

Προσφέρει σταθερή και αθόρυβη κίνηση, εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

Η ηλεκτροκίνηση των δύο πορτών γίνεται με ένα συρόμενο μοτέρ το οποίο δίνει κίνηση στην πρώτη πόρτα ενώ το σύστημα αναλαμβάνει να συμπαρασύρει τη δεύτερη πόρτα με τον κατάλληλο βηματισμό ώστε να καταλήξουν ταυτόχρονα και οι δύο μαζί στην ανοιχτή ή την κλειστή τους θέση.

Το σύστημα διατίθεται σε 4 διαφορετικά μοντέλα ανάλογα με το άνοιγμα διέλευσης:

  • TELES 4M (ΚΩΔ.FA083.100): για άνοιγμα διέλευσης έως 4,0μ - με μάζεμα πορτών σε αποθήκη μήκους 2,35μ
  • TELES 8M (ΚΩΔ.FA083.101): για άνοιγμα διέλευσης έως 8,0μ - με μάζεμα πορτών σε αποθήκη μήκους 4,35
  • TELES 11.4M (ΚΩΔ.FA083.102): για άνοιγμα διέλευσης έως 11,4μ - με μάζεμα πορτών σε αποθήκη μήκους 6,30μ
  • TELES 15.4M  (ΚΩΔ.FA083.103): για άνοιγμα διέλευσης έως 15,4μ - με μάζεμα πορτών σε αποθήκη μήκους 8,30μ

Μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιεσδήποτε ενδιάμεσες διαστάσεις από αυτές που προαναφέρονται. Συμβουλευθείτε μας για τις τελικές διαστάσεις κατασκευής και τις διαστάσεις που απαιτούνται για το μάζεμα των πορτών, ανάλογα με το άνοιγμα διέλευσης που έχετε. 

Τα 5 κυριότερα εξαρτήματα που αποτελείται το τηλεσκοπικό σύστημα είναι:

    

Τα έξτρα παρελκόμενα που απαιτούνται είναι αυτά που αναφέρονται στο ειδικό φυλλάδιο και είναι:

  • Προφίλ μορφής Π με λαμάκια στήριξης για κάλυψη κασέτας τεφλόν συστήματος (με μαύρα τεφλόν), το οποίο εξαρτάται από το μήκος κατασκευής της πόρτας και
  • Υποδοχή μορφής Ω για το σημείο κλεισίματος της πόρτας, η οποία εξαρτάται από το ύψος της πόρτας και προσφέρει σταθερότητα των πορτών στην κλειστή τους θέση. 

Η ηλεκτροκίνηση των πορτών γίνεται με ένα συρόμενο μηχανισμό ο οποίος θα πρέπει να είναι κατάλληλος για επιπλέον βάρος από το πραγματικό βάρος των πορτών και να διαθέτει φρένο, επιβράδυνση, soft start/stop για την ομαλή κίνηση του συστήματος χωρίς κραδασμούς. 


 SKUΟνομαΤιμή: Ποσότητα