Σύστημα μεντεσέ ανοιγόμενης πόρτας σε έδαφος με ανηφορική κλήση

Πρόβλημα στην είσοδο του γκαράζ?
3d_kc4601.jpg3d_kc4601.jpg
3d_kc4601.jpg
rising-hinge-dimensions-kc4601.jpg
fac-rising-hinges-manual-eng.pdf
dea_geko.pdf
Περιγραφή

Σύστημα μεντεσέδων που ανασηκώνει την πόρτα κατά το άνοιγμά της σε ανηφορική ράμπα εισόδου γκαράζ

Το νέο πιστοποιημένο σύστημα της εταιρείας Fac srl είναι κατάλληλο για φύλλα ανοιγόμενων μεταλλικών πορτών που ανοίγουν προς τα μέσα σε ανηφορική ράμπα. Ο ειδικός μεντεσές ανυψώνει τα φύλλα καθώς ανοίγουν και υπερπηδούν την κλίση του εδάφους κατά τη λειτουργία τους. Επίσης σημαντικό είναι ότι με το σύστημα αυτό, τα φύλλα στην κλειστή τους θέση είναι κοντά στο έδαφος και δεν αφήνουν κενό στο κάτω μέρος. 

 

 

Οι προδιαγραφές εφαρμογής του συστήματος δίνονται στα παρακάτω διαγράμματα και θα πρέπει να τηρούνται απόλυτα για τη σωστή λειτουργία του. 

 

Το σύστημα παρέχει τον αναδυόμενο μεντεσέ ο οποίος τοποθετείται στο κάτω μέρος και το άνω μέρος μεντεσέ (τύπου μίλι) με ρουλεμάν και περιστρεφόμενο σύστημα. 

Οι πόρτες μπορούν να ηλεκτροκινηθούν με ειδικά αρθρωτά μοτέρ του επώνυμου Ιταλικού Οίκου Dea System. Οι σπαστοί βραχίονες των μηχανισμών διαθέτουν ειδικό σύνδεσμο ο οποίος επιτρέπει την ανασήκωση του φύλλου έως 12% κλήση εδάφους. Τα μοτέρ είναι με λειτουργία κινητήρα 24V παρέχουν ομαλή, αθόρυβη και σταθερή κίνηση των φύλλων. Διαθέτουν αναγνώριση εμποδίου παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια. Χάρη στη σωστή εφαρμογή των φύλλων σε σχέση με το έδαφος, μπορεί να τοποθετηθεί ηλεκτρική κλειδαριά με κάθετο πύρο ασφάλισης η οποία ακινητοποιεί πλήρως τα φύλλα στην κλειστή τους θέση. Τα ανοιγόμενα μοτέρ παρέχονται με ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου ο οποίος διαθέτει πλήθος ρυθμίσεων και δυνατότητα σύνδεσης όλων των συστημάτων ασφάλειας και πρόσβασης. 

Στο σχετικό φυλλάδιο pdf του μηχανισμού μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προδιαγραφές, τις διαστάσεις εγκατάστασης και όλα τα παρελκόμενα που μπορούν να συνδεθούν με το μοτέρ αυτό.

Παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο λειτουργίας του συστήματος: https://www.youtube.com/watch?v=G94n_u7dASg