Τα ανοιγόμενα μοτέρ απαιτούν ιδιαίτερες προδιαγραφές των θυρόφυλλων για την τοποθέτησή τους. Χρειάζονται τον απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης για την άρθρωσή τους, ενισχυμένους μεντεσέδες στήριξης των φύλλων και το σχέδιο της πόρτας να είναι ανοιχτό κατά το 60% της επιφάνειάς του, ώστε να βοηθά τη διείσδυση του αέρα κατά την κίνηση του μηχανισμού. 

Οι ανοιγόμενοι μηχανισμοί επιλέγονται ανάλογα το μήκος του φύλλου και τη συχνότητα χρήσης της πόρτας. Η λειτουργία των μοτέρ είναι εξασφαλισμένη σε ήπιες καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν μηχανισμοί ηλεκτρομηχανικοί, υδραυλικοί και με λειτουργία κινητήρα στα 24V και επιλέγονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου. 

Απαραίτητο αξεσουάρ για τη σταθεροποίηση των φύλλων και τη μακροζωία των μηχανισμών είναι η ηλεκτρική κλειδαριά. Για μονόφυλλη πόρτα τοποθείται κλειδαριά οριζόντιας κίνησης με γλώσσα, ενώ για τις δίφυλλες πόρτες τοποθείται κλειδαριά κάθετης κίνησης με πύρο ασφάλισης. Επίσης, η μέγιστη ασφάλεια στις ανοιγόμενες πόρτες επιτυγχάνεται με 2 ζεύγη φωτοκύτταρα, ένα στο σημείο κλεισίματος των φύλλων και ένα ζεύγος αμέσως μετά το πλήρες άνοιγμα των φύλλων.

 

Αποτελέσματα 1 - 18 από 49
Σελίδα 1 από 3

Μοτέρ για ανοιγόμενες γκαραζόπορτες

Σελίδα 1 από 3